Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

Budaörs Magyarország legfejlettebb települése - ezt nem mi állítjuk, hanem a KSH, 17 mutató alapján.

A budaörsiek a helyi ügyekről elsősorban a Budaörsi Naplóból tájékozódnak – ez pedig az önkormányzat által évente megrendelt közvélemény kutatásból derül ki.

A Budaörsi Napló példányszáma 8.000.

A Budaörsi Napló az egyetlen, pártoktól független, vállalkozásként kiadott (tehát nem önkormányzati tulajdonú, ám az önkormányzattal jó kapcsolatot ápoló), szerkesztett, budaörsi városi közéleti lap, amelyik folyamatos offline (havi nyomtatott magazin) és online (www.budaorsinaplo.hu) megjelenéssel tájékoztatja a lakosságot a helyi eseményekről, információkról. A nyomtatott havilap és tematikus mellékleteink is elérhetőek az interneten, lapozható formában.

Még soha, egyetlen lapszám nem maradt ki! Bár a Budaörsi Napló 2013 óta ingyenes, nem hirdetési újság. Hirdetni azért természetesen lehet! 

Hirdetésfelvétel: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., információ: +36-30-713-5661

Budaörsi Napló hirdetési árak

Apróhirdetés: 

  • 15 szó 2.500 Ft+ÁFA
  • 15 szó felett +100 Ft+ÁFA / szó

Nagy hirdetések (a kép kattintásra nagyítható):

Budaörsi Napló korábbi lapszámok pdf letöltése

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech